Hej migrän

Hej på er,
idag hade jag oturen och fick migrän:/ fick gå hem från skolan och sov i ca 5 h, sen mådde jag bättre. Kollade på film och bara låg i sängen, sen har jag pluggat hemkunskap och då passar det ju perfekt att kolla på kockarnas kamp som börjar nu kl 8:)
Tänkte lägga mig tidigt idag eftersom det är innebandy profil imorgon kl 8, så jag måste gå upp typ kvart över 6:P

Kram och godnatt då!


FUCK cancer!

Ta vara på varandra, för man vet aldrig när dagen kommer då någon i din omgivning drabbas av cancer! Allt skulle vara så bra utan en sån idiotisk sjukdom, ibland har jag bara lust att skita i skolan och allt och bara ägna mig åt något som gör att jag kan hjälpa människor. T.ex att hjälpa forskningen inom cancer eller något liknande!
Tänk på hur bra ni har det oh uppskatta era nära och kära<3 tänk på alla fina människor som kämpar och fightas med den grymma och otäcka sjukdomen!
Ge en slant till forskningen och va till hjälp, lite kan alltid bli mycket!
<3


Goodnight twitter

Hejsan, ja statusen stämmer. Skaffade twitter idag och nördar det typ lika mycket som jag gjort med insta ett tag nu. Så nu blir detta mitt tidsfördriv under dagarna! Men har iaf gjort iordning mig för kvällen nu och myser för mig själv i soffan, skulle vara lite mysigt med en boyfriend. Men om ni har twitter kan ni ju alltid följa mig:)
Imorgon väntar ännu en dag i skolan och sen efter drar jag och mamma till stallet för lite kvalitets tid som man brukar säga;)
Kram och godnatt Mattis'


Tjääna!

Sitter i hallen, det är ju mitt andra hem liksom;)
Idag har vi spelat 2 av 3 matcher, en vinst och en förlust. Igår gick det inte alls bra inte vidare i sm med 98-orna.
Men vi hoppas hoppas hoppas på att det går vägen för oss idag!
Men jag skriver mer ikväll!:D

Hälsar till alla muppar som sitter på madrassen nu:D
Kram på er!


Hallojsan på nytt

Men hej på er, det var ju ungefär sådär typ 100-års sen jag skrev. Men har hänt massor med saker och har inte haft tid eller inspiration. Men tänkte nu när lovet är över och rutinerna är igång så kanske jag kan slänga in ett inlägg lite då och då:)
Det har inte hänt något roligt att berätta för er den här tiden iaf. Men imorgon och söndag har vi iaf sm-kval i bandyn. Å jag är super taggad! Vi kommer typ bo i hallen hela helgen;)
Men vi hörs mer imorgon, ska mysa med familjen nu innan sängen väntar:D
Kram och godnatt!
Juste vi har fått en ny familje medlem i huset. Lilla kissen pocahontas:)


Namn: Matilda
Ålder: 14
Längd: 175 cm
Hårfärg: Brunett
Ögonfärg: Blå/grå

Om mig:
Brinner för innebandy och älskar hästar, mina vänner betyder mycket för mig och jag satsar mycket på skolan. Hoppas ni gillar min blogg! :)<3